Kerstactie 2017
5 kerstpakketten weggegeven via onze kerstactie 2017
3 januari 2018
Een afbeelding van een sfeerbeeld op wifi4all.nl waarop een vrouw met een laptop aan een picknicktafel werkt doordat zij snel internet in het buitengebied heeft.
Wil jij snel internet in het buitengebied?
25 juli 2018
Afbeelding van een sfeerbeeld op wifi4all.nl waarop een autonome bewakingscameramast te zien is die overal kan worden ingezet waar nodig is.

Wees bedacht op onbevoegden!
Criminaliteit komt vaak uit onverwachte hoek en dat kan veel ellende opleveren. Met camerabewaking op een pand, erf of terrein voorkom je ongewenste indringers.

Wees voorbereid met camerabewaking
Samen met onze zakenpartner GKS ICT Solutions regelen wij niet alleen de beveiliging van ICT netwerken, maar ook camerabewaking op terreinen en in en rondom gebouwen. Onze bewakingscamera’s werken via ons eigen draadloos/4G netwerk en zijn altijd en alleen voor onze klant zichtbaar op laptop, tablet of smartphone, waardoor het mogelijk is om snel in te grijpen als dat nodig is.

Voel je veilig op je eigen terrein met Hightech bewakingscamera’s
De bewakingscamera’s waar wij mee werken geven een perfecte weergave, waardoor dag- en nachtbeelden alleen te onderscheiden zijn door het tijdstip waarop ze gemaakt zijn. De bewakingscamera’s kunnen ook melding geven van lijn- of vlakoverschrijding en leveren bovendien perfect beeld onafhankelijk van de weers- of lichtomstandigheden.

Up to date.
Onze ICT-experts houden rekening met de wensen van de klant, want of het nu gaat om een bewakingscamera met een spreek-luister functie, een melding bij het wegnemen of achterlaten van items, nummerplaatherkenning of een extra motorzoom. Echt alles is mogelijk. Bovendien werken onze autonome cameramasten op zonnecellen zodat de bewakingscamera’s overal geplaatst kunnen worden. Wel zo handig!

Wil je meer weten over camerabewaking op gebouw, erf of (bouw-)terrein? Contact ons vrijblijvend via 0481-453050.