Afbeelding van een sfeerbeeld op wifi4all.nl waarop een autonome bewakingscameramast te zien is die overal kan worden ingezet waar nodig is.
Heb je camerabewaking nodig op pand, terrein of erf?
25 juli 2018
Vacature Technisch Medewerker buitendienst
VCA** betekent veilig en milieubewust werken
24 oktober 2018
Een afbeelding van een sfeerbeeld op wifi4all.nl waarop een vrouw met een laptop aan een picknicktafel werkt doordat zij snel internet in het buitengebied heeft.

Of je nou snel internet in het buitengebied voor een agrarisch bedrijf, een camping, jachthaven of ander bedrijf met woonhuis nodig hebt. Overal kun je gebruik maken van snel internet. Echter ligt niet overal ADSL of VDSL en dat heb je ook niet nodig, want wist je dat je via een draadloze verbinding ook snel internet kunt krijgen?

Zit je in de regio tussen Ede – Nijmegen en Tiel -Zevenaar dan kunnen wij jou ook aansluiten op ons eigen draadloze 4G netwerk. In deze regio hebben wij 27 zendmasten staan van waaruit wij klanten aan de rand van de bebouwde kom en in het buitengebied aanstralen en zo voorzien van snel internet.

Of het nou gaat om een snelle internetverbinding, camerabewaking van erf of pand, goedkoop bellen via VoIP. Het kan allemaal geregeld worden via een goed draadloos netwerk. Hoe gaat dat dan in zijn werk? Eerst wordt er een meting op zicht gedaan door op het dak van het desbetreffende bedrijf of met een hoogwerker op locatie te kijken of er vrijzicht is naar een van onze masten. Met een speciale camera kunnen wij tot op 10 KM inzoomen waarna we aan de hand van foto’s en plattegronden een rapport opmaken om te zien of een antenne op het dak kan volstaan of dat er op locatie een mast zal moeten komen. Geen uitdaging is te groot en hoe meer de klant denkt dat snel internet niet mogelijk is, hoe leuker wij het vinden om te bewijzen dat het wel kan.

Is er een locatie die verbinding nodig heeft, dan kan een Point-to-Point verbinding worden aangelegd. Dit betekent dat vanuit de zendmast een punt op locatie wordt aangestraald. Deze verbinding is dan voor de klant helemaal alleen en daardoor weet je zeker dat je altijd de snelheid krijgt die we zijn overeengekomen.

Z0`n Point-To-Point verbinding wordt ook veel gebruikt tussen gebouwen en of locaties, dus stel je voordat er vanuit een bedrijfshal een verbinding nodig is naar het woonhuis dat 50meter of 5Km verderop staat dan kan een dergelijke PtP verbinding uitkomst bieden.

Wil je ook snel internet in het buitengebied? Neem dan contact met ons op via 0481-483005.