Wij zoeken voor onze buitendienst een junior collega
Vacature Technisch medewerker buitendienst junior
2 mei 2022
Job event 3 november 2021

Wij zoeken enthousiaste buitendienst medewerkers.

Word jij mijn nieuwe collega?

Wij zoeken collega’s die afwisseling in hun werkzaamheden juist leuk vinden. Is techniek jouw passie, maar ben je niet goed in het schrijven van een motivatiebrief? Kom dan langs op ons JOB EVENT. Stel jezelf voor en vertel waarom jouw technische kennis voor ons een aanvulling is.

Of je nou Elektromonteur bent of bekend bent met het installeren van zonnepanelen of vloerverwarming. Dat maakt niet zo heel veel uit. Wat wel belangrijk is, is een positieve werkhouding en dat je leergierig bent om alles te willen weten omtrent slimme camerasystemen en bedraad en draadloze internetverbindingen.

Spreekt het je aan om gelijk kennis te maken. Kom dan langs. Tot ziens op 18 mei (16:00 – 19:00 uur).