Slimme camera’s geven je een veilig gevoel

WiFi4ALL is niet alleen gespecialiseerd in WiFi, maar ook in slimme camerasystemen. Samen met ons zusterbedrijf, Adhetec, bieden wij iedere denkbare oplossing als het gaat om camerabeveiliging. Van de hardware tot de slimme software. Dankzij deze slimme software kunnen de camera’s precies afgesteld worden op jouw behoeften. Of dit nou is dat je alleen mensen met een mobiel in de hand wilt registreren, alleen bepaalde voertuigen of als je gewaarschuwd wilt worden bij bepaald gedrag of bepaalde beweging, alles is mogelijk om jou een gevoel van veiligheid te bezorgen.

Een camerasysteem voor iedere situatie

Bewakingscamera’s bieden gemoedsrust door ongewenste bezoekers op afstand te houden. De beelden zijn via smartphone, tablet of pc live te bekijken, zowel binnen als buiten, met uitstekende kwaliteit bij inzoomen en nachtzicht. Onze bobiele camerasystemen zijn autonoom en werken op zonne-energie. Ze zijn daardoor verplaatsbaar en eenvoudig te installeren zonder verbinding naar een vast elektriciteitsnetwerk. Flexibele camerasystemen, aangedreven door een eigen voeding, zijn veelzijdig inzetbaar voor mens, dier of objectbeveiliging, met draadloze communicatie naar een meldkamer. Vaste camera’s worden strategisch geplaatst, bijvoorbeeld in gebouwen of bij ingangen van grote complexen.

Vastleggen wat belangrijk is – bespaar tijd en middelen met een efficiënt videomanagementsysteem

Bij de aanschaf van camerabeveiliging is het cruciaal om je specifieke doelen te identificeren. Het gaat niet alleen om constant beelden vast te leggen, maar eerder om het systeem bepaalde zaken proactief te laten bewaken. Je wilt alleen gealarmeerd worden als dat echt nodig is. Daarom starten we met het duidelijk definiëren van de gewenste resultaten van de beelden. Daarna kijken we hoe we ons videomanagementsysteem het beste kunnen programmeren om alleen de gewenste beelden te leveren.

MEER INFORMATIE?

Wil jij een snelle WiFi-verbinding? Met WiFi Buitengebied van WiFi4ALL heb je snel en veilig online bereik ongeacht de locatie. Ook in een afgelegen gebied zoals een industrieterrein, jachthaven of camping.
https://www.wifi4all.nl/wp-admin/themes.php
Snel internet nodig? Bel snel. Dan helpen we je verder.

WiFi4ALL
Industrieweg Oost 7b
6662 NE Elst (Gld)
T. 0481 – 48 30 05
E. [email protected]