Nieuwe collega gezocht.
Vacature WiFi Monteur Senior
2 mei 2022

We hebben aandacht voor jou, omdat jouw inzet en kennis wordt gewaardeerd.

We verwachten dat iedereen zelfstandig kan werken maar wel bewust is dat hij/zij onderdeel is van een team.

Wij bieden niet alleen goede bedrijfskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen aan onze werknemers maar er is ook volop aandacht voor veiligheid op de grond en tijdens het installeren van zendmasten en antennes op daken. Een prettige werkomgeving vinden wij erg belangrijk. Daarom kun je op kantoor gebruik maken van een eigen luxe werkplek die van alle gemakken is voorzien maar je kunt ook administratieve taken via thuiswerken regelen. Een thuiswerkvergoeding zie je dan ook terug op je salarisstrookje.

We geven een reiskostenvergoeding en hebben een lunchvergoeding voor de buitendienst, maar wanneer je op kantoor bent dan regelen wij de lunch voor jou. Maar dat is nog niet alles, want we stimuleren je graag met ontwikkeling en scholing.

Bovendien hebben we niet alleen aandacht voor de innerlijke mens want we beschikken ook over een eigen inpandige bedrijfsfitnessruimte, waar je buiten kantooruren en onder professionele begeleiding gebruik van mag maken. Hoe geweldig is dat!

En dan hebben we het nog geen eens gehad over de extra bonus aan het einde van het jaar, de geschenken met Pasen en Sinterklaas of de bedrijfsuitjes met en zonder partner. WiFi4ALL zorgt goed voor zijn werknemers, want alleen dan krijgt de klant de beste service.

Wat verwachten wij van onze werknemers:
Wij leveren alleen maatwerk en de hoogste kwaliteit dus zijn wij op zoek naar een collega die:
• MBO+ of HBO werk- en denkniveau heeft;
• Een echte probleemoplosser is;
• graag buiten de lijntjes denkt;
• zelfstandig kan werken;
• Sociaalvaardig is en de Nederlandse taal goed beheerst.
• een gevarieerd takenpakket leuk vindt;
• snel kan analyseren en schakelen;
• en die verstand heeft van ICT maar ook van constructiezaken.

Wij zorgen er dan samen voor dat onze klanten, van klein MKB tot overheidsinstanties, altijd overal online kunnen zijn. We staan voor kwaliteit, want als je iets doet, moet je het goed doen. De bedrijfsprocessen van WiFi4ALL zijn daarom gecertificeerd met ISO27001, ISO9001, VCA** en NEN7510.
Daarmee laten we zien dat de bedrijfsprocessen worden gecontroleerd en voldoen aan alle verplichte interne, externe en online veiligheidsnormen.

Spreekt de bedrijfscultuur van WiFi4ALL je aan en wil je onze nieuwe collega worden?
Dan maken wij graag kennis met jou. Stuur je C.V. en motivatie of eventuele vragen naar Maartje Niesten via [email protected]