Nieuwe collega gezocht.
Vacature WiFi Monteur Senior
2 mei 2022

Als specialist in het leveren van draadloze veilige connectiviteit, op locaties waar standaard oplossingen niet toereikend zijn, hebben wij ook zeker de focus liggen op het werkgeluk van onze medewerkers.

Wij bieden niet alleen goede bedrijfskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen aan onze werknemers, maar er is ook volop aandacht voor veiligheid op de grond en tijdens het installeren van zendmasten en antennes op daken. Een prettige werkomgeving vinden wij belangrijk. Daarom kun je op kantoor gebruik maken van een luxe werkplek, die van alle gemakken is voorzien. Maar je kunt ook je administratie bijwerken terwijl je geniet van ons dakterras.

Wij leveren met maatwerk een optimale connectiviteit/ WiFi voor middenbedrijven en zorginstellingen, maar hebben daarnaast aandacht voor jou. Bij ons maak je deel uit van een team, maar vanwege onze flexibele instelling past een 9 tot 5 werkmentaliteit niet in onze organisatie.

Wij richten ons op middenbedrijven, zorg, onderwijs- en overheidsinstellingen. Vandaar dat onze bedrijfsprocessen zijn gecertificeerd met ISO27001, ISO9001, VCA**. Daarmee laten we zien dat de bedrijfsprocessen worden gecontroleerd en voldoen aan alle verplichte interne, externe en online veiligheidsnormen. Maar we hebben ook de BOB award 2023 gewonnen voor Beste Ondernemer in de Betuwe – zakelijke dienstverlening. We zijn voor die award beoordeeld op duurzaamheid qua ondernemen, het bedrijfspand en inzetbaarheid van medewerkers. Duurzaamheid in vele facetten. We waren op alle drie de punten de beste ondernemer en daar zijn we trots op.

We geven een reiskostenvergoeding en hebben een lunchvergoeding voor als je buiten de deur bent. Maar wanneer je op kantoor bent, dan regelen wij de lunch voor jou.

We stimuleren graag onze medewerkers met ontwikkeling en scholing en hebben een vitaliteitsbudget. Wat inhoud dat we samenwerken met een coach, die je door perspectief, inzicht en relativering nieuwe inzichten kan geven. Maar laten we vooral onze Personal Trainer niet vergeten. Die stimuleert je om, buiten kantooruren, in onze eigen inpandige fitnessruimte aan een goede conditie te werken. Hoe geweldig is dat!

En dan hebben we het nog geen eens gehad over de geschenken met Pasen en Sinterklaas of de bedrijfsuitjes met en zonder partner. Wij hebben echt de focus liggen op werkgeluk en klantrelaties, want alleen dan ga je graag naar je werk en krijgt de klant de beste service.

Wat verwachten wij van onze nieuwe collega:

  • je hebt MBO+ of HBO werk- en denkniveau;
  • ICT taken en constructiezaken zijn bij jou in goede handen;
  • je denkt in oplossingen en kunt zelfstandig werken;
  • je bent sociaalvaardig en beheert de Nederlandse taal goed;
  • je kunt snel analyseren en schakelen.
  • Kortom je weet van aanpakken en krijgt energie van je werk.
  • Spreekt onze bedrijfscultuur je aan en herken jij jezelf in het functieprofiel?
    Dan maken wij graag kennis met jou. Stuur je C.V. en motivatie of eventuele vragen naar Maartje via [email protected]