OVER Wifi4ALL

WiFi moet gewoon werken. Altijd en overal. Want wat is er nu vervelender dan een wegvallende of niet werkende verbinding? Dit zorgt ervoor dat jij jouw werk niet of minder goed kunt doen. Daarom is het onze missie om, waar je ook bent, te zorgen voor een razendsnelle en stabiele internetverbinding. Of je nu binnen in een pand bent waar medewerkers zware bestanden gebruiken. Of daarbuiten in een afgelegen gebied. Of juist in een drukbevolkte omgeving met veel gebruikers. WiFi4ALL is een eigenzinnige club met specialisten. Wij leven letterlijk in de wondere wereld van de techniek, verslinden vakliteratuur en volgen (online) seminars om op de hoogte te blijven van innovaties op dit gebied. Niet omdat het moet, maar omdat we dat heel leuk vinden.

Altijd een oplossing voor snel internet

Bij WiFi4ALL begrijpen we de frustratie van trage internetverbindingen en wifiproblemen. Onze ICT-specialisten gaan letterlijk tot grote hoogtes om zendmasten en antennes te installeren, en ze combineren ICT-expertise met kennis van constructiezaken. Hierdoor heb je één specialist die alles regelt, van probleemoplossing met WiFi tot snelle internetverbindingen die in jouw budget passen. Of je nu apparatuur wilt huren, leasen of kopen in termijnen, wij streven ernaar om snel en stabiel internet toegankelijk te maken voor iedereen.

 

We zijn 100% selfsupporting, met alle benodigde materialen op voorraad en technische experts die, indien nodig, 24/7 paraat staan. In tegenstelling tot het stereotype beeld van de eenzame ICT’er op zolder, treden wij naar buiten. We sponsoren lokale evenementen en sportclubs, en je komt ons tegen op regionale netwerken en vakgerichte evenementen. Jouw zorgeloze verbinding is ons doel, dus vertel ons: hoe kunnen wij jou helpen?

Met WiFi4ALL altijd online
WiFi4ALL levert snel internet

De synergie tussen WiFi4ALL, GKS ICT Solutions en Adhetec

WiFi4ALL is onderdeel van een dynamische onderneming die bestaat uit drie bedrijven. We werken dus samen met twee andere bedrijven, die onze dienstverlening zo goed kunnen versterken dat we een gezamenlijk aanbod hebben. Door onze samenwerking met GKS ICT Solutions kunnen we niet alleen WiFi verzorgen, maar ook alle ICT hardware die voor jouw bedrijfsvoering een snelle internetverbinding nodig heeft. Kortom: we kunnen gehele werkplaatsen inrichten, van de internetverbinding tot de monitors en de benodigde software. En door onze samenwerking met Adhetec kunnen we slimme camerasystemen leveren die beelden leveren via onze stabiele internetverbinding. Deze slimme camerasystemen kunnen de meest specifieke dingen monitoren en slaan alleen alarm wanneer dit daadwerkelijk nodig is.

Door deze mooie synergie kunnen we dus totaaloplossingen bieden. Uiteraard is het ook gewoon mogelijk om alleen in zee te gaan met één van de drie bedrijven. Dit ligt helemaal aan jouw wensen en behoeften.