INTERNET BUITENGEBIED

Overal, wanneer je maar wilt en met elk apparaat een internetverbinding hebben, je verwacht tegenwoordig niet meer anders. Ben je gevestigd in een buitengebied zoals een bosrijke omgeving, een boerengebied, afgelegen industrieterrein, op een camping, in een ziekenhuis of een jachthaven dan is een draadloos netwerk echter nog geen gemeengoed. De kosten voor de aanleg zijn vaak het struikelblok. WiFi4ALL biedt een betaalbaar alternatief voor bedrijven in de regio Gelderland.

WIFI BUITENGEBIED

De internetverbinding in minder bevolkte gebieden is vaak traag of je hebt helemaal geen internet. Hoe komt dat? Een internetverbinding komt tot stand via data signalen, die verstuurd worden via een kabel, glasvezel of een straalverbinding. In een buitengebied, in the middle of nowhere, ligt er geen kabel en zeker geen glasvezel. Voor het aanleggen van de infrastructuur moet er in de grond gegraven worden en dat is duur.  

Een sfeerbeeld van een man die met een laptop voor een mini vakantiehuisje zit.
Een sfeerbeeld van een paardenstal waar een man in een groene jas iets op zijn laptop aan een vrouw laat zien die haar paard vasthoudt.

HET ALTERNATIEF

WiFi4ALL heeft een eigen stabiel en veilig draadloos netwerk in de regio Arnhem – Nijmegen – Tiel. Op centrale punten hebben wij zendmasten met antennes geplaatst die in een zichtlijn met elkaar in verbinding staan. Jouw locatie kunnen we aan dit netwerk koppelen door het plaatsen van een antenne. Radiogolven die voor het WiFi-signaal zorgen, kunnen zo eenvoudig overgeseind worden. Het is een solitair netwerk, je hebt geen last van storingen van andere mobiele apparatuur en het is bovenal veilig. Data wordt verzonden met meerdere encryptielagen; zo ben je verzekerd van een veilig transport.

KOSTEN WIFI BUITENGEBIED

WiFi4ALL WiFi Buitengebied is een goedkoper alternatief dan het aanleggen van glasvezel. Bovendien heb je een snellere verbinding. De kosten zijn afhankelijk van de locatie: is er een zichtverbinding in de buurt of moeten we een mast plaatsen. Onze medewerkers zijn bouwkundig en technisch onderlegd. We bekijken allereerst de situatie en verrichten metingen. Vervolgens plaatsen we zo nodig de mast en zorgen voor het signaal. Het benodigde internetabonnement kun je eveneens door ons laten verzorgen. Daarna installeren we het, zodat je op alle apparatuur een snelle en betrouwbare WiFi-verbinding hebt. We leveren snel. Daar wordt niet alleen jijzelf blij van, maar zeker je medewerkers en gasten

WiFi Buitengebied is goedkoper dan het aanleggen van glasvezel.

Via wifidiagnostiek meten we eerst het pand en terrein door voor het bepalen van het aantal hotspots en de locatie daarvan. Wij zorgen vervolgens voor het signaal (straalverbinding, glasvezel of DSL), de verbinding met de apparatuur en de installatie. Voor de levering van de benodigde apparatuur werken we samen met partners Ligowave (access points) en Lancom (access points en routers). Bij Lancom hebben we de VAR status (Value Added Reseller). Wij verkopen alleen kwalitatief hoogwaardige producten met één doel: altijd en overal internet.  

MEER INFORMATIE?

Wil jij een snelle WiFi-verbinding? Met WiFi Buitengebied van WiFi4ALL heb je snel en veilig online bereik ongeacht de locatie. Ook in een afgelegen gebied zoals een industrieterrein, jachthaven of camping.

Snel internet? Snel bellen. Dan helpen we je snel verder.

WiFi4ALL
Industrieweg Oost 7b
6662 NE Elst (Gld)
T. 0481 – 48 30 05
E. [email protected]