Een snelle en stabiele verbinding – ook in het buitengebied

Overal een goede en snelle internetverbinding hebben. Tegenwoordig verwacht je eigenlijk niet meer anders. Toch kan het op sommige locaties nog een grote uitdaging vormen. Bijvoorbeeld in een buitengebied zoals een bosrijke omgeving, een boerengebied, een afgelegen industrieterrein, camping, ziekenhuis, jachthaven en ga zo maar door. Gelukkig is dat een uitdaging die wij graag overwinnen met onze unieke oplossing: een betaalbare verbinding voor bedrijven in voornamelijk de regio Gelderland, hoe afgelegen deze ook is.

Waarom afgelegen gebieden vaak geen internet hebben

De internetverbinding in minder bevolkte gebieden is vaak traag of gewoon helemaal afwezig. Hoe dat komt? Een internetverbinding komt tot stand via datasignalen, die verstuurd worden via een kabel, glasvezel of een straalverbinding. Maar in het niemandsland ligt er geen kabel, en al helemaal geen glasvezel. En het aanleggen hiervan is niet in een dagje geregeld. Er moet dan namelijk in de grond gegraven worden. Het resultaat? Geen of alleen erg traag internet in deze gebieden.

Een sfeerbeeld van een man die met een laptop voor een mini vakantiehuisje zit.
Een sfeerbeeld van een paardenstal waar een man in een groene jas iets op zijn laptop aan een vrouw laat zien die haar paard vasthoudt.

Hét alternatief – WiFi4ALL verbinding

Met onze naam komt natuurlijk een bepaalde belofte: WiFi voor iedereen én overal. Deze belofte komen we dan ook plechtig na. We hebben een eigen, stabiel en draadloos netwerk in de regio Arnhem, Nijmegen en Tiel. Op centrale punten hebben wij zendmasten met antennes geplaatst, die in een zichtlijn met elkaar in verbinding staan. Jouw locatie kunnen we aan dit netwerk koppelen door het plaatsen van een antenne. Radiogolven die voor het wifisignaal zorgen, kunnen zo eenvoudig overgeseind worden. En ook niet onbelangrijk: dit netwerk is beveiligd met meerder encryptielagen. Hierdoor weet je zeker dat je al je bestanden veilig kunt versturen en ontvangen.

De weg naar jouw snelle internetverbinding

WiFi4ALL Buitengebied is een goedkoper én sneller realiseerbaar alternatief dan het aanleggen van glasvezel. Bovendien heb je een snellere verbinding. De kosten zijn afhankelijk van de locatie: is er een verbindingspunt in de buurt of moeten we een mast plaatsen? Hierna meten we het pand of het terrein door voor het bepalen van het aantal hotspots en de locatie daarvan, zodat de verbinding overal écht goed is.

Vervolgens plaatsen we zo nodig de mast en zorgen voor het signaal. Het benodigde internetabonnement kun je eveneens door ons laten verzorgen. Daarna installeren we het, zodat je op alle apparatuur een snelle en betrouwbare wifiverbinding hebt. We leveren snel. Daar wordt niet alleen jijzelf blij van, maar ook je medewerkers en gasten!

WiFi Buitengebied is goedkoper dan het aanleggen van glasvezel.

Via wifidiagnostiek meten we eerst het pand en terrein door voor het bepalen van het aantal hotspots en de locatie daarvan. Wij zorgen vervolgens voor het signaal (straalverbinding, glasvezel of DSL), de verbinding met de apparatuur en de installatie. Voor de levering van de benodigde apparatuur werken we samen met partners Ligowave (access points) en Lancom (access points en routers). Bij Lancom hebben we de VAR status (Value Added Reseller). Wij verkopen alleen kwalitatief hoogwaardige producten met één doel: altijd en overal internet.  

MEER INFORMATIE?

Wil jij een snelle WiFi-verbinding? Met WiFi Buitengebied van WiFi4ALL heb je snel en veilig online bereik ongeacht de locatie. Ook in een afgelegen gebied zoals een industrieterrein, jachthaven of camping.

Snel internet? Snel bellen. Dan helpen we je snel verder.

WiFi4ALL
Industrieweg Oost 7b
6662 NE Elst (Gld)
T. 0481 – 48 30 05
E. [email protected]