SUPPORT

Overal online bereik. Snel en veilig. Een utopie? Niet met de dienstverlening van WiFi4ALL. Wij zijn de experts op het gebied van internet. Of het nu om bedraad internet zakelijk gaat of draadloos via een straalverbinding, een multipoint verbinding, DSL of glasvezel. Zelfs op de meest afgelegen plaatsen in een buitengebied zorgen wij voor een snelle internetverbinding.

OVERAL EN ALTIJD WIFI

WiFi4ALL staat voor een snelle internetverbinding. Hoe wij de verbinding tot stand brengen is van diverse factoren afhankelijk. Niet overal is bedraad internet mogelijk. Denk aan treinstations, op zee of in een afgelegen gebied zoals een camping, hotel in een bos of op een industrieterrein. Graafwerkzaamheden zijn daar onmogelijk of te kostbaar. Wij kijken naar de situatie en de mogelijkheden die er zijn. We zullen altijd de beste en meest betaalbare oplossing bieden. Hierin zijn we creatief. Combinaties van verbindingen horen daar ook bij.

Overal en altijd WiFi. Met WiFi4ALL ben je online.
WiF4ALL - support 2

SUPPORT DESGEWENST 24/7 BEREIKBAAR

Van een traag werkende WiFi-verbinding wordt niemand blij. Laat staan als er helemaal geen bereik is. WiFi4ALL Support is 24 uur per dag 7 dagen in de week bereikbaar. Wij kunnen vanachter ons bureau niet altijd zien wat er aan de hand is. Via een diagnostische meting kijken we zowel indoor als outdoor wat het probleem is. Vervolgens komen we met een oplossing. We hebben al het materiaal, zoals antennes, zendmasten, routers en bekabeling op voorraad liggen. We zijn hierdoor niet afhankelijk van de voorraad van de leverancier en kunnen dus snel handelen.

ALTIJD EEN OPLOSSING

Wij zijn 100% selfsupporting, dat wil zeggen dat we niet alleen al het materiaal in huis hebben, maar ook de kennis. Onze medewerkers hebben een bouwkundige én technische achtergrond. We achterhalen zelf waarom de verbinding niet werkt, komen met een advies, installeren de apparatuur en sluiten het aan. We kunnen je dus altijd helpen. Met een oplossing die past bij je budget. Je kunt bij ons kopen (zo nodig in termijnen), huren of leasen. Je schaft bij ons geen onnodige apparatuur of infrastructuur aan, je krijgt een goed werkende oplossing die bovendien betaalbaar is. Support is bij ons dus echt support. Wij kunnen je altijd helpen!

WiFi4ALL - support 3b

MEER INFORMATIE?

Van een WiFi-verbinding die niet of traag werkt, word je niet blij. Ook niet als glasvezel niet mogelijk of te duur is. Wij willen iedereen snel internet bieden. Betaalbaar. Ook jou. Meer weten?

Bel onze experts op Support. Zij kunnen je altijd helpen!

WiFi4ALL
Industrieweg Oost 7b
6662 NE Elst (Gld)
T. 0481 – 48 30 05
E. [email protected]