Een snelle verbinding die gewoon altijd werkt

Kun je je het laatste moment nog herinneren dat je internetverbinding wegviel? Dat hij traag was, of gewoon helemaal niet werkte? Irritant hè? Dat vinden wij ook. Daarom ben je met onze WiFi gewoon altijd online. Online werken is immers niet meer weg  te denken uit onze maatschappij. Onze telefoons liggen naast onze laptop en we schakelen constant tussen de verschillende apparaten. Een sterke wifiverbinding van WiFi4ALL maakt snel en daarom is goed werkend internet voor ons een vanzelfsprekendheid.

Razendsnelle WiFi van WiFi4ALL

Een router heeft maar een bepaald bereik. Bij grote panden met meerdere verdiepingen en misschien ook een buiten, wordt het wifisignaal slechter naarmate je verder met je apparaat van de router af bent. Hierdoor wordt WiFi traag of werkt zelfs helemaal niet meer. Terwijl het juist zo lekker is om dat belletje ook op het terras te kunnen doen bij lekker weer. Ook dikke muren kunnen het bereik van de wifiverbinding belemmeren. Door het strategisch plaatsen van access points houd je het wifisignaal optimaal.

 

Om zeker te weten dat we de juiste oplossing kunnen bieden, meten we eerst het volledige

pand door. Hierdoor weten we precies hoeveel en waar er access points geplaatst moeten worden. Het is hierbij mogelijk om alleen deze hardware bij ons af te nemen, maar ook de internetverbinding via kabel, glasvezel of straalverbinding kun je bij ons afsluiten. Wij installeren de apparatuur en zorgen dat het werkt. Altijd. Betrouwbaar en snel.

WiFi4ALL - internet indoor 1
Oorzaak trage WiFi inzichtelijk door diagnostische metingen

Waarom een verbinding van WiFi4ALL afsluiten?

Wellicht denk je: waarom zou ik bij jullie een internetverbinding afnemen, als ik ook naar één van de bekende providers kan? Die keuze ligt natuurlijk helemaal bij jou, maar wij kunnen veel sneller schakelen dan de bekende providers. Concreet betekent dit dat je geen weken of maanden hoeft te wachten op je stabiele internetverbinding, maar dat dit in de meeste gevallen binnen een week geregeld kan worden. Daarnaast zijn wij scherper geprijsd, en kunnen we meer maatwerk leveren.

MEER INFORMATIE?

Is de WiFi-verbinding op kantoor instabiel? De oorzaak kan vele redenen hebben. We bekijken de situatie, voeren diagnostische metingen uit en komen met de oplossing. Snel en betaalbaar.

Wil je een goed werkende internetverbinding? Bellen!

WiFi4ALL
Industrieweg Oost 7b
6662 NE Elst (Gld)
T. 0481 – 48 30 05
E. [email protected]