WIFI INDOOR

Online werken is niet meer weg te denken uit onze maatschappij. De mobiele telefoon ligt naast onze laptop en we schakelen moeiteloos over van het ene apparaat op de andere. Ongeacht waar we zijn, op welk tijdstip en wat we aan het doen zijn. Door het gebruik van Wifi besparen we voorts op belbundels. Een trage Wifiverbinding irriteert en geen Wifi is haast ondenkbaar. WiFi4ALL zorgt met Wifi Indoor voor snelle Wifiverbindingen. Waar en hoe dan ook.

HOE WERKT WIFI

Via een straalverbinding, glasvezel of DSL (de kabel uit de muur) wordt internet naar een router verzonden. De router verzendt deze radiosignalen naar apparaten die een Wifi-chip met een antenne, zoals smartphones, tablets en laptops hebben. Zo ontstaat er een draadloze verbinding tussen de router en de apparaten en kan er digitale informatie worden ontvangen en verzonden. 

WiFi4ALL - internet indoor 1
Oorzaak trage WiFi inzichtelijk door diagnostische metingen

TRAGE WIFI

Een router heeft maar een bepaald bereik. Bij grote panden, meerdere verdiepingen en buiten in de tuin wordt het wifisignaal slechter naarmate je verder met je apparaat van de router af bent. Hierdoor wordt wifi traag of werkt zelfs niet. Ook dikke muren kunnen het bereik van de wifiverbinding belemmeren. Door het strategisch plaatsen van access points houd je het wifisignaal optimaal. Onze medewerkers verrichten daarom eerst diagnostische metingen om de locaties van de access points te bepalen. 

HOE WERKT EEN ACCESS POINT

Access points werken via roaming. In een netwerk herkennen de access points elkaar, zodra de signaalsterkte vermindert schakelt de verbinding automatisch over naar het volgende dichtstbijzijnde acces point. Het niet correct roamen van deze zogenaamde hotspots is één van de belangrijke oorzaken van een haperende WiFi-verbinding. Wij meten het graag voor je door. Wij werken met Ligowave (access points) en Lancom (access points en routers). Bij Lancom hebben wij de VAR Status (Value-Added Reseller). De producten van deze leveranciers zijn van hoogwaardige kwaliteit zodat een snelle en betrouwbare verbinding kan worden geregeld.

WiFi Indoor werkt snel en altijd
WiFi4ALL - internet indoor 4

KOSTEN MULTIPOINT VERBINDING

WiFi4ALL meet eerst een pand door, bepaalt het aantal en de locatie van de access points en zorgt voor verbinding met alle apparatuur. Ook de benodigde internetverbinding via kabel, glasvezel of straalverbinding sluit je desgewenst via ons af. Wij installeren de apparatuur en zorgen dat het werkt. Altijd. Betrouwbaar en snel.  

MEER INFORMATIE?

Is de WiFi-verbinding op kantoor instabiel? De oorzaak kan vele redenen hebben. We bekijken de situatie, voeren diagnostische metingen uit en komen met de oplossing. Snel en betaalbaar.

Wil je een goed werkende internetverbinding? Bellen!

WiFi4ALL
Industrieweg Oost 7b
6662 NE Elst (Gld)
T. 0481 – 48 30 05
E. [email protected]