WIFI OUTDOOR

Je bestelt een kop koffie aan de bar bij een café en vraagt gelijk de wificode. Op het toilet in de kelder hoor je je telefoon piepen. Je checkt daar even snel je e-mail. Je loopt naar boven en neemt buiten plaats op het terras. Daar scroll je op je gemak even door je Facebook. Een ogenschijnlijk normaal tafereel, maar vraagt technisch wel wat.

HOE WERKT WIFI OUTDOOR

We vinden het vanzelfsprekend om overal wifiverbinding te hebben. Op het werk, thuis of in het uitgaansleven. Zelfs als we op een terras of in de tuin zitten. Ook jouw medewerkers of bezoekers. Het bespaart immers op je databundel van je abonnement. Onze mobiele telefoon, laptop en tablet bevatten een wifi-chip met antenne. Deze maakt via radiogolven contact met de router en zo ontstaat er een verbinding. Echter hoe verder je van de router af bent, hoe zwakker het signaal wordt. Hierdoor werkt wifi traag of niet. Door het strategisch plaatsen van acces points behoud je een sterk signaal. Ook buiten kun je acces points aanbrengen zodat je ook daar verbinding met wifi kunt maken en daarmee je medewerkers en bezoekers een extra service geeft. 

WiFi outdoor. Internet waar je maar wilt.
WiFi4ALL regelt camerabeveiliging

CAMERABEVEILIGING

Acces points staan met elkaar in contact via een point to point verbinding. Je kunt zo indoor met outdoor verbinden, maar ook bijvoorbeeld een volledig vakantiepark of camping voorzien van wifi outdoor. Ook is deze techniek geschikt voor het aanleggen van camerabeveiliging voor je pand en terrein. Het zichtbaar ophangen van camerabeveiliging wekt afschrikkend. Als er echt iets aan de hand is, wil je scherp beeld hebben waarop de criminelen goed zichtbaar zijn. Dan is een kwalitatief goede camera en een stabiele, snelle wifiverbinding met voldoende bandbreedte noodzakelijk.

OVERAL EN SNEL

Via Wifi Diagnostiek meten we eerst het pand en terrein door voor het bepalen van het aantal hotspots en de locatie daarvan. Wij zorgen vervolgens voor het signaal (straalverbinding, glasvezel of bekabeld DSL), de verbinding met de apparatuur en de installatie. Voor de levering van de benodigde apparatuur werken we samen met partners Ligowave (acces points) en Lancom (access points en routers). Bij Lancom hebben we de VAR status (Value Added Reseller). Wij verkopen alleen kwalitatief hoogwaardige producten met één doel: altijd en overal internet.  

WiFi4ALL verbindt altijd. Overal, verder, sneller

MEER INFORMATIE?

Buiten op het terras gebruik maken van internet. Het is tegenwoordig heel normaal. Ook in een afgelegen gebied zoals een industrieterrein of camping.

Wil je weten wat op jouw locatie mogelijk is? Bel ons voor een afspraak.

WiFi4ALL
Einsteinweg 25
6662 PW Elst (Gld)
T. 0481 – 48 30 05
E. [email protected]