ZAKELIJK BEKABELD

Stabiel en snel internet bereik je door een doordachte infrastructuur van het bekabeld glasvezel of DSL netwerk.

HOE WERKT EEN BEKABELD NETWERK

In de router komt het internetsignaal via glasvezel of DSL het pand binnen. Door middel van UTP-kabels sluiten wij de verschillende apparatuur op de router aan. Er zijn verschillende soorten UTP-kabels, uitgedrukt in categorieën, afgekort CAT. Hoe hoger de CAT hoe hogere internetsnelheid bereikt kan worden. Ook de infrastructuur van de bekabeling is hiervan invloed op. Daarnaast is de snelheid afhankelijk van het aantal aangesloten computers, het applicatiegedrag van de gebruikers en de leeftijd van de apparatuur en software. Tot slot is de soort verbinding (glasvezel of DSL) en bijbehorende dienstverlening van belang. Het abonnement bepaalt de bandbreedte voor upload en downloadsnelheid. WiFi4ALL is expert op het gebied van het aanleggen, aansluiten en onderhouden van bedraad internet, zowel glasvezel als DSL. Niemand heeft graag kabels in het zicht, daarom werken we die op een nette manier weg.

WiFi4ALL - Hoe werkt een bekabeld netwerk?
WiFi4ALL - storingen bedraad netwerk

STORINGEN BEDRAAD NETWERK

Er zijn verschillende oorzaken waarom een bekabelde internetverbinding niet werkt. Een beschadigde kabel, instellingen op de router, de versie van besturingssysteem en de instellingen op de computers of simpelweg een verkeerde kabelaansluitingen kunnen ervoor zorgen dat bedraad internet niet perfect werkt. Onze ICT-experts meten het netwerk door, checken instellingen en bedrading. Wij weten als geen ander hoe vervelend het is als je niet online kunt werken. Daarom is een afspraak bij ons snel ingepland en lossen we internetproblemen in no time vakkundig op.

BEDRAAD EN WIFI

Naast bedraad internet leggen wij ook wifiverbindingen aan. Medewerkers en bezoekers kunnen via een beveiligd netwerk gebruik maken van wifi. Onze ICT-medewerkers kijken naar de gebruikswensen en je financiële mogelijkheden. Je krijgt een eerlijk advies zonder onnodige investeringen

MEER INFORMATIE?

Wil je meer weten over het bekabeld internet? Wil je snel internet via glasvezel of DSL? Wij zijn expert op het gebied van het aanleggen, aansluiten en onderhouden van bedraad internet.

Neem contact met ons op. Een afspraak is snel ingepland.

WiFi4ALL
Einsteinweg 25
6662 PW Elst (Gld)
T. 0481 – 48 30 05
E. [email protected]