JOB EVENT
7 juni van 16:00 – 18:30
00

Dagen


00

Uren


00

Minuten


00

Seconden


De volgende vacatures zijn bij ons beschikbaar. Spreekt er een jou aan? Solliciteer dan direct of bezoek een van onze job-events.
Stil zitten tussen vier muren is niks voor jou. Je bent juist graag buiten en technisch nieuwsgierig. Van de werking van drones, access points tot grafisch bestuurbare auto’s. Je vindt alle techniek interessant. Behaal je verder goede resultaten met je MBO-3/4 opleiding Techniek en wil je praktijkervaring opdoen? Dan zoeken wij jou als stagiaire! Wat je gaat doen (en wat je daarvoor moet kunnen) Als stagiaire  WiFi en camerasystemen ben je leergierig en ga je meewerken in de buitendienst. Je leert om samen te werken en te zorgen voor een werkend camerasysteem of WiFi netwerk. Je bent klant- en servicegericht, omdat je niet alleen hoort wat de klant of collega vertelt, maar ook echt luistert. Je werkt zelfstandig, denkt mee en vraagt door als je iets niet begrijpt. Je leert ondersteuning te geven bij het beheer en onderhoud van het netwerk en camerasystemen. Je mag meelopen met een ervaren monteur bij storingswerkzaamheden. Je wordt ingepland voor preventieve storingswerkzaamheden en dat houdt in dat je samen met een monteur  +/- 2 dagen per week door het hele land accuwissels uitvoert van Mobiele Camera Units. Ben je niet onderweg, maar op kantoor dan leer je hoe je apparatuur moet programmeren en hoe besturingskasten worden samengesteld. Maar ook het doormeten van accusystemen en het klaarzetten voor de volgende rit behoren tot je takenpakket. Verder leer je hoe belangrijk het is dat de werkplaatsen, het gereedschap en werkopbouw ruimtes netjes blijven. Maar lastige uitdagingen kom je ook tegen, want defecte camera’s en draadloze zenders moeten worden onderzocht en waar mogelijk worden gerepareerd. Werken bij Adhetec en WiFi4ALL. Op ons kan je rekenen Op het industrieterrein van Elst vind je ons moderne kantoor. Jouw auto, motor of fiets parkeer je voor de deur. Kom je met openbaar vervoer? Bus 35 stopt op 4 minuten loopafstand. Eenmaal binnen vind je een luxe uitstraling met zwart stalen binnenkozijnen, mooi behang, grote planten en elektrisch verstelbare bureaus. Bij ons telt de mening van iedereen en krijg je waardering voor je inzet. Bovendien krijg je elke dag op de zaak een goed verzorgde lunch en mag je fruit pakken wanneer je daar zin in hebt. Maar ben je met een collega onderweg, dan krijgen jullie de lunchkosten vergoed. Verder krijg je bij ons een gevarieerde stage met doorlopende begeleiding en een stagevergoeding, maar bij goede stage-resultaten gaan we jou na afloop missen. Dus na afronding van je studie maak je grote kans op een baan bij ons als Junior monteur. Op onze kosten mag je: Sporten met een personal trainer in onze eigen fitnesszaal. Echt waar. En een handdoekservice en luxe kleedkamer? Ja hoor, die horen er ook bij.  Wil je bij ons op stage? Dit is ‘m. Jouw technische stageplek. Stuur een mail met je motivatie naar Maartje Niesten, van Personeelszaken: [email protected]. Wat gebeurt er na je sollicitatie:
 • je ontvangt binnen een week een bevestiging in je mailbox;
 • Daarna neemt Maartje contact met je op;
 • is iedereen enthousiast? Dan plannen we een afspraak in;
 • is het enthousiasme onverminderd? Dan volgt er een tweede gesprek waar je meteen al wat directe collega’s ontmoet. Zo leren wij elkaar kennen;
 • jij blij? Wij blij? Dan zet je jouw handtekening onder het stagecontract voor bepaalde tijd.
Welkom!

Vacature eigenschappen

Vacature categoriejob-event

Stil zitten tussen vier muren is niks voor jou. Je bent juist graag buiten en technisch nieuwsgierig. Van de werking van drones, access points tot grafisch […]

Geplaatst 9 maanden geleden
Ja, natuurlijk word jij blij als je de WiFi hebt gefikst en de glimlach ziet op het gezicht van de klant. Maar dat vaste contract waar je bij WiFi4ALL meteen je handtekening onder zet, da’s ook best lekker. Biedt jou stabiliteit en zekerheid. Net als onze WiFi dat biedt trouwens. Wat je gaat doen (en wat je daarvoor moet kunnen) Werkervaring? Niet per se nodig. Wat wel nodig is, is technische handigheid, leergierigheid. En een zelfstandige werkwijze waarbij je de klant altijd vooropstelt. Verder denk je niet in (internet)problemen. Jij denkt en handelt alleen maar in oplossingen. Of het nu gaat om het:
 • aanleggen van een verbinding of het vervangen van access points;
 • configureren van het WiFi-netwerk tijdens de werkvoorbereiding of de installatie van het netwerk op locatie;
 • onderhouden van internetverbindingen in Groningen of Limburg;
 • de dag vroeg starten op een camping of de dag afsluiten op een jachthaven.
Je snapt het: geen enkele werkdag en werkplek is hetzelfde. 1 ding staat wel vast: jouw 8 collega’s staan voor je klaar zodra je om hulp vraagt. Ook tijdens je nooddienst.  Zo’n nooddienst heb je 1 x per 10 weken. Dat betekent dat je voor speciale klanten 7 dagen lang buiten kantoortijd beschikbaar bent om WiFi ondersteuning te bieden wanneer dat nodig is. Werken bij WiFi4ALL. Op ons kan je rekenen Meestal ben je onderweg met de bedrijfswagen en aanhanger of je bent aan het werk bij klanten op locatie. Hierbij draag je bedrijfskleding die lekker zit en heb je eigen gereedschap van de zaak, dat goed werkt. Een broodtrommel hoef je niet mee te nemen want jouw lunch, die declareer je gewoon. Ben je op ons kantoor in Elst? Dan kan je aanschuiven voor de goed verzorgde lunch én staan er overal goed gevulde fruitmanden. 2 keer per jaar is er een bedrijfsuitje. De laatste keer zijn we naar een escaperoom geweest en hebben we het uitje afgesloten met een etentje. En een paar keer per jaar delen we cadeau’s uit, maar er is meer. Bij WiFi4ALL kan je rekenen op deze arbeidsvoorwaarden op basis van een 40-urige werkweek:
 • een marktconform salaris;
 • 25 vakantiedagen;
 • een mobiele telefoon met abonnement. Ook voor privégebruik;
 • een laptop, inclusief bijbehorende rugzak;
 • een pensioenregeling;
 • gratis sporten met een personal trainer in onze eigen fitnesszaal. Een handdoekservice en luxe kleedkamer? Die horen er ook bij.
Op onze kosten haal jij jouw:
 • BE aanhangerrijbewijs;
 • Heftruckcertificaat;
 • Vca-certificaat. Dit certificaat heb je nodig, omdat de opdrachtgever er dan op kan vertrouwen dat de uitbestede werkzaamheden de veiligheid, gezondheid en het milieu niet in gevaar brengen.
Solliciteer nu op de vacature van WiFi monteur: Dit is ’m. Jouw nieuwe baan als WiFi monteur. Stuur direct een mail naar Maartje Niesten, van personeelszaken: [email protected]. Wat gebeurt er na je sollicitatie:
 • je ontvangt binnen een werkdag een bevestiging in je mailbox;
 • binnen 3 werkdagen neemt Maartje contact met je op;
 • is iedereen enthousiast? Dan plannen we een afspraak in;
 • is het enthousiasme onverminderd? Dan volgt er een tweede gesprek waar je meteen al wat directe collega’s ontmoet. Zo leren wij elkaar kennen;
 • jij blij? Wij blij? Dan zet je jouw handtekening onder het contract voor onbepaalde tijd.
Welkom!  

Vacature eigenschappen

Vacature categoriejob-event

Ja, natuurlijk word jij blij als je de WiFi hebt gefikst en de glimlach ziet op het gezicht van de klant. Maar dat vaste contract waar […]

Nieuwe collega gezocht.
WIFI4ALL als werkgever

Wij waarderen jouw inzet en kennis. Er is aandacht voor iedereen, want onze bedrijfscultuur is open en collegiaal is. We verwachten dat je zelfstandig kunt werken, maar er wel van bewust bent dat je een onderdeel bent van een team. Alleen samen kunnen wij ervoor zorgen dat onze klanten een goed ICT netwerk hebben.
Wij regelen goede bedrijfskleding voor de buitendienst en persoonlijke beschermingsmiddelen voor al onze medewerkers, die dat nodig hebben. […]
Lees verder