JOB EVENT
Wij organiseren even geen maandelijks job event meer, maar mocht een van de openstaande vacatures jouw aandacht trekken dan nodigen wij je vooral uit om te solliciteren.

Stuur je C.V. en motivatie naar [email protected] en wie weet zijn wij binnenkort collega’s.

De volgende vacatures zijn bij ons beschikbaar. Spreekt er een jou aan? Solliciteer dan direct of bezoek een van onze job-events.

Stil zitten tussen vier muren is niks voor jou. Je bent juist graag buiten en technisch nieuwsgierig. Van de werking van drones, access points tot grafisch bestuurbare auto’s. Je vindt alle techniek interessant. Behaal je verder goede resultaten met je MBO-3/4 opleiding Techniek en wil je praktijkervaring opdoen? Dan zoeken wij jou als stagiaire!

Wat je gaat doen (en wat je daarvoor moet kunnen) Als stagiaire WiFi en camerasystemen ben je leergierig en ga je meewerken in de buitendienst. Je leert om samen te werken en te zorgen voor een werkend camerasysteem of WiFi netwerk. Je bent klant- en servicegericht, omdat je niet alleen hoort wat de klant of collega vertelt, maar ook echt luistert. Je werkt zelfstandig, denkt mee en vraagt door als je iets niet begrijpt.

Je leert ondersteuning te geven bij het beheer en onderhoud van het netwerk en camerasystemen. Je mag meelopen met een ervaren monteur bij storingswerkzaamheden. En je wordt ingepland voor preventieve storingswerkzaamheden. Dat in dat je samen met een monteur +/- 2 dagen per week door het hele land accuwissels uitvoert van Mobiele Camera Units.

Ben je niet onderweg, maar op kantoor dan leer je hoe je apparatuur moet programmeren en hoe besturingskasten worden samengesteld. Maar ook het doormeten van accusystemen en het klaarzetten voor de volgende rit behoren tot je takenpakket.

Verder leer je hoe belangrijk het is dat de werkplaatsen, het gereedschap en werkopbouw ruimtes netjes blijven. Maar lastige uitdagingen kom je ook tegen, want defecte camera’s en draadloze zenders moeten worden onderzocht en waar mogelijk worden gerepareerd.

Werken bij Adhetec en WiFi4ALL. Op ons kan je rekenen Op het industrieterrein in Elst vind je ons luxe ingericht kantoor. Jouw auto, motor of fiets parkeer je voor de deur. Zowel voor de e-bike als auto hebben we laadpalen. Met zonnepanelen op het dak en een klimaatgestuurde luchtcirculatiesysteem is het prettig werken in ons duurzame bedrijfspand. Op kantoor kun je aanschuiven voor een goed verzorgde lunch en er staat een fruitmand op de afdeling, voor als zin hebt in een tussendoortje.

Bij ons telt de mening van iedereen en krijg je waardering voor je inzet. Bovendien krijg je elke dag op de zaak een goed verzorgde lunch en mag je fruit pakken wanneer je daar zin in hebt. Maar ben je met een collega onderweg, dan krijgen jullie de lunchkosten vergoed.

Verder krijg je bij ons een gevarieerde stage met doorlopende begeleiding en een stagevergoeding, maar bij goede stageresultaten gaan we jou na afloop wel missen. Dus na afronding van je studie maak je grote kans op een baan bij ons als Junior monteur.

Op onze kosten mag je: Sporten met een personal trainer in onze eigen fitnesszaal. Echt waar. En een handdoekservice en luxe kleedkamer? Ja hoor, die horen er ook bij.

Wil je bij ons op stage? Dit is ‘m. Jouw technische stageplek. Stuur een mail met je motivatie naar Jesca via [email protected].

Wat gebeurt er na je sollicitatie: ✓ je ontvangt binnen een week een bevestiging in je mailbox; ✓ daarna nemen wij contact met je op; ✓ is iedereen enthousiast? Dan plannen we een afspraak in; ✓ is het enthousiasme onverminderd? Dan volgt er een tweede gesprek waar je meteen al wat directe collega’s ontmoet. Zo leren wij elkaar kennen; ✓ jij blij? Wij blij? Dan zet je jouw handtekening onder het stagecontract voor bepaalde tijd. Welkom!

Vacature eigenschappen

Vacature categoriejob-event

Stil zitten tussen vier muren is niks voor jou. Je bent juist graag buiten en technisch nieuwsgierig. Van de werking van drones, access points tot grafisch […]

Geplaatst 2 jaar geleden

Wil je positief uitgedaagd worden om je talenten in te zetten voor je werk? En word je er blij van als je de WiFi hebt gefikst en de glimlach ziet op het gezicht van de klant? Dan bieden wij je een wij-gevoel en krijg je de ruimte om je kwaliteiten verder te ontwikkelen. Wat je gaat doen (en wat je daarvoor moet kunnen) Werkervaring heb je niet per se nodig, maar je moet wel technisch handig en leergierig zijn. Een zelfstandige werkwijze waarbij je de klant altijd vooropstelt vinden wij belangrijk en verder denk je niet in (internet)problemen. Jij denkt en handelt alleen maar in oplossingen. Of het nu gaat om het:

  • aanleggen van een verbinding of het vervangen van access points;
  • configureren van het WiFi-netwerk tijdens de werkvoorbereiding of de installatie van het netwerk op locatie;
  • of onderhouden van internetverbindingen;

Werken bij WiFi4ALL. Op ons kan je rekenen Jouw 8 collega’s staan voor je klaar zodra je om hulp vraagt. Ook tijdens je nooddienst. Zo’n nooddienst heb je 1 x per 10 weken. Dat betekent dat je voor speciale klanten 7 dagen lang buiten kantoortijd beschikbaar bent om WiFi ondersteuning te bieden wanneer dat nodig is

Doordat je als WiFi monteur geen vaste werkplek kent, is elke dag anders. Soms ga je vroeg van start en rijd je door het hele land om internetverbindingen te onderhouden, te verplaatsen of te demonteren. Je draagt bedrijfskleding van prima kwaliteit en je krijgt een eigen goed gevulde gereedschapskoffer.

Wanneer je op kantoor bent, vind je op de afdeling een goed gevulde fruitmand en de lunch wordt verzorgd. Ben je echter onderweg dan declareer je de lunch. Er is echter meer.

Op onze kosten haal jij jouw: ✓ klimcertificaat; ✓ BE aanhangwagen rijbewijs; ✓ heftruck certificaat; ✓ VCA vol certificering. Dit certificaat heb je nodig, omdat de opdrachtgever er dan op kan vertrouwen dat de uitbestede werkzaamheden de veiligheid, gezondheid en het milieu niet in gevaar brengen.

Wij vertrouwen erop dat je vastbesloten bent om de functie van WiFi monteur goed in te vullen. Daarvoor krijg je op basis van een 40-urige werkweek het volgende: ✓ een bruto maandsalaris tot € 3000,00; ✓ 25 vakantiedagen en 8 % vakantiegeld; ✓ een mobiele telefoon. Ook voor privégebruik; ✓ een laptop inclusief bijbehorende rugzak; ✓ een pensioenregeling; ✓ scholing- en studiemogelijkheden; ✓ gratis sporten met een Personal Trainer in onze eigen fitnesszaal. Een handdoekservice en luxe kleedkamer horen bij de faciliteiten.

Solliciteer nu op de vacature van WiFi monteur: Dit is ’m. Jouw nieuwe baan als WiFi monteur. Stuur een mail naar Jesca van personeelszaken: [email protected].

Wat gebeurt er na je sollicitatie: ✓ je ontvangt binnen een werkdag een bevestiging in je mailbox; ✓ binnen 3 werkdagen neemt Jesca contact met je op; ✓ is iedereen enthousiast? Dan plannen we een afspraak in; ✓ is het enthousiasme onverminderd? Dan volgt er een tweede gesprek waar je meteen al wat directe collega’s ontmoet. Zo leren wij elkaar kennen; ✓ jij blij? Wij blij? Dan zet je jouw handtekening onder een contract. Welkom!

Vacature eigenschappen

Vacature categoriejob-event

Familie en vrienden weet jou te vinden als het om WiFi of internet gaat. Jij weet niet alleen hoe belangrijk het is om een goede internetverbinding te hebben. Je regelt het ook. Wij regelen internet ...

Nieuwe collega gezocht.
WIFI4ALL als werkgever

Als specialist in het leveren van draadloze veilige connectiviteit, op locaties waar standaard oplossingen niet toereikend zijn, hebben wij ook zeker de focus liggen op het werkgeluk van onze medewerkers.
Wij bieden niet alleen goede bedrijfskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen aan onze werknemers, maar er is ook volop aandacht voor veiligheid op de grond en tijdens het installeren van zendmasten en antennes op daken. Een prettige werkomgeving vinden wij belangrijk. Daarom kun je op kantoor gebruik maken van een luxe werkplek, die van alle gemakken is voorzien. Maar je kunt ook je administratie bijwerken terwijl je geniet van ons dakterras.

Lees verder