JOB EVENT
6 december van 14:00 – 17:00
00

Dagen


00

Uren


00

Minuten


00

Seconden


De volgende vacatures zijn bij ons beschikbaar. Spreekt er een jou aan? Solliciteer dan direct of bezoek een van onze job-events.
Stuur je doelgericht projecten aan en spreek je de taal van je technische collega’s? Klik dan hier onder voor de vacature bij Adhetec.
Bekijk vacature
Geplaatst 3 maanden geleden
Je kunt goed zakelijke doelen en de wensen van de opdrachtgever samenvoegen in een project. Of het nou het regelen van een tender is, het opmaken van een offerte of het aansturen van het technisch personeel. Het is jou wel toevertrouwd, want je gaat voor het beste resultaat. Wat je gaat doen (en wat je daarvoor moet kunnen) Je gaat als Projectleider connectiviteit (IoT) op locaties, waar standaard oplossingen niet toereikend zijn, regelen. Je bent betrokken en daadkrachtig in het nemen van beslissingen terwijl je het budget bewaakt. Je rapporteert, evalueert en bent strategische gesprekspartner voor de klant en de meewerkende partijen in tenders. Je beschikt over leidinggevende en coachende vaardigheden zodat je de lat zo hoog mogelijk kunt leggen bij het technische team. Je weet interessante uitdagingen op te lossen zodat zij het kunnen bouwen en onderhouden. Hierdoor blijven we vernieuwen. Je bent commercieel, daadkrachtig en communicatief sterk, maar je beschikt ook over:
 • HBO werk- en denkniveau;
 • werktuigbouwkundig inzicht;
 • een oplossingsgerichte, praktische instelling en je schakelt snel;
 • een echte aanpak mentaliteit.
Werken bij WiFi4ALL. Op ons kan je rekenen Op het industrieterrein in Elst vind je ons moderne kantoor. Jouw auto, motor of fiets parkeer je voor de deur. Zowel voor de e-bike als auto hebben we laadpalen. Eenmaal binnen vind je een luxe uitstraling met zwart stalen binnenkozijnen, mooi behang, grote planten en elektrisch verstelbare bureaus. Met zonnepanelen op het dak en een klimaatgestuurde luchtcirculatiesysteem is het prettig werken in ons duurzame bedrijfspand. Op kantoor kun je aanschuiven voor een goed verzorgde lunch en er staat een fruitmand op de afdeling, voor als zin hebt in een tussendoortje. En wil je buiten lunchen? Dan kan dat op ons luxe dakterras. Wat mag je van ons verwachten? Wij vertrouwen je onze projecten toe, omdat je door jouw praktische instelling al snel onmisbaar bent. Maar er is ook tijd voor ontspanning, want we hebben 2 x per jaar een bedrijfsuitje, zoals een diner, theaterbezoek of teambuildinguitje. Je kunt bij WiFi4ALL als Projectleider rekenen op de volgende arbeidsvoorwaarden (op basis van een 40-urige werkweek):
 • marktconform salaris;
 • 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld;
 • een mobiele telefoon met abonnement. Ook voor privégebruik;
 • een reiskostenvergoeding;
 • scholing- en studiemogelijkheden;
 • een laptop;
 • een pensioenregeling;
 • een vitaliteitsbudget: we werken samen met een Vitaliteitscoach en je kunt gratis sporten met een Personal Trainer in onze riante fitnessruimte.
Solliciteer nu op de vacature van Projectleider WiFi: Wil jij die nieuwe baan als Projectleider WiFi? Mail dan je motivatie en C.V. naar Maartje Niesten via [email protected]. Wat gebeurt er na je sollicitatie:
 • je ontvangt binnen een werkdag een bevestiging in je mailbox;
 • binnen 3 werkdagen nemen wij contact met je op;
 • ben je enthousiast en wij ook? Dan plannen we een afspraak in;
 • is er van beide kanten een klik? Dan volgt er een gesprek met enkele directe collega’s. Zo leren wij elkaar kennen;
 • zegt iedereen ja, dan bieden wij jou een contract aan.
Meer informatie over WiFi4ALL kun je vinden op www.wifi4all.nl Acquisitie naar aanleiding van deze vacature(s) wordt niet op prijs gesteld. Wij verzorgen optimale connectiviteit/WiFi voor middenbedrijven en zorginstellingen  

Vacature eigenschappen

Vacature categoriejob-event

Je kunt goed zakelijke doelen en de wensen van de opdrachtgever samenvoegen in een project. Of het nou het regelen van een tender is, het opmaken van een offerte of het aansturen van het technisch per...

Stil zitten tussen vier muren is niks voor jou. Je bent juist graag buiten en technisch nieuwsgierig. Van de werking van drones, access points tot grafisch bestuurbare auto’s. Je vindt alle techniek interessant. Behaal je verder goede resultaten met je MBO-3/4 opleiding Techniek en wil je praktijkervaring opdoen? Dan zoeken wij jou als stagiaire! Wat je gaat doen (en wat je daarvoor moet kunnen) Als stagiaire  WiFi en camerasystemen ben je leergierig en ga je meewerken in de buitendienst. Je leert om samen te werken en te zorgen voor een werkend camerasysteem of WiFi netwerk. Je bent klant- en servicegericht, omdat je niet alleen hoort wat de klant of collega vertelt, maar ook echt luistert. Je werkt zelfstandig, denkt mee en vraagt door als je iets niet begrijpt. Je leert ondersteuning te geven bij het beheer en onderhoud van het netwerk en camerasystemen. Je mag meelopen met een ervaren monteur bij storingswerkzaamheden. Je wordt ingepland voor preventieve storingswerkzaamheden en dat houdt in dat je samen met een monteur  +/- 2 dagen per week door het hele land accuwissels uitvoert van Mobiele Camera Units. Ben je niet onderweg, maar op kantoor dan leer je hoe je apparatuur moet programmeren en hoe besturingskasten worden samengesteld. Maar ook het doormeten van accusystemen en het klaarzetten voor de volgende rit behoren tot je takenpakket. Verder leer je hoe belangrijk het is dat de werkplaatsen, het gereedschap en werkopbouw ruimtes netjes blijven. Maar lastige uitdagingen kom je ook tegen, want defecte camera’s en draadloze zenders moeten worden onderzocht en waar mogelijk worden gerepareerd. Werken bij Adhetec en WiFi4ALL. Op ons kan je rekenen Op het industrieterrein van Elst vind je ons moderne kantoor. Jouw auto, motor of fiets parkeer je voor de deur. Kom je met openbaar vervoer? Bus 35 stopt op 4 minuten loopafstand. Eenmaal binnen vind je een luxe uitstraling met zwart stalen binnenkozijnen, mooi behang, grote planten en elektrisch verstelbare bureaus. Bij ons telt de mening van iedereen en krijg je waardering voor je inzet. Bovendien krijg je elke dag op de zaak een goed verzorgde lunch en mag je fruit pakken wanneer je daar zin in hebt. Maar ben je met een collega onderweg, dan krijgen jullie de lunchkosten vergoed. Verder krijg je bij ons een gevarieerde stage met doorlopende begeleiding en een stagevergoeding, maar bij goede stage-resultaten gaan we jou na afloop missen. Dus na afronding van je studie maak je grote kans op een baan bij ons als Junior monteur. Op onze kosten mag je: Sporten met een personal trainer in onze eigen fitnesszaal. Echt waar. En een handdoekservice en luxe kleedkamer? Ja hoor, die horen er ook bij.  Wil je bij ons op stage? Dit is ‘m. Jouw technische stageplek. Stuur een mail met je motivatie naar Maartje Niesten, van Personeelszaken: [email protected]. Wat gebeurt er na je sollicitatie:
 • je ontvangt binnen een week een bevestiging in je mailbox;
 • Daarna neemt Maartje contact met je op;
 • is iedereen enthousiast? Dan plannen we een afspraak in;
 • is het enthousiasme onverminderd? Dan volgt er een tweede gesprek waar je meteen al wat directe collega’s ontmoet. Zo leren wij elkaar kennen;
 • jij blij? Wij blij? Dan zet je jouw handtekening onder het stagecontract voor bepaalde tijd.
Welkom!

Vacature eigenschappen

Vacature categoriejob-event

Stil zitten tussen vier muren is niks voor jou. Je bent juist graag buiten en technisch nieuwsgierig. Van de werking van drones, access points tot grafisch […]

Geplaatst 1 jaar geleden
Familie en vrienden weet jou te vinden als het om WiFi of internet gaat. Jij weet niet alleen hoe belangrijk het is om een goede internetverbinding te hebben. Je regelt het ook. Wij regelen internet op locaties waar standaard oplossingen niet toereikend zijn. Help je mee? Wat je gaat doen (en wat je daarvoor moet kunnen) Werkervaring? Niet per se nodig. Wat wel nodig is, is technische handigheid en leergierigheid. Je denkt en handelt alleen maar in oplossingen. Of het nu gaat om het:
 • aanleggen van een verbinding of het vervangen van access points;
 • configureren van het WiFi-netwerk tijdens de werkvoorbereiding of de installatie van het netwerk op locatie;
 • onderhouden van internetverbindingen in Groningen of Limburg;
 • de dag vroeg starten op een camping of de dag afsluiten op een jachthaven.
Je snapt het: geen enkele werkdag en werkplek is hetzelfde. 1 ding staat wel vast: jouw 12 collega’s staan voor je klaar zodra je om hulp vraagt. Ook tijdens je storingsdienst. Die heb je 1 x per 10 weken. Dat betekent dat je voor speciale klanten 7 dagen lang buiten kantoortijd beschikbaar bent om WiFi ondersteuning te bieden wanneer dat nodig is. Werken bij WiFi4ALL. Op ons kan je rekenen Meestal ben je onderweg met de bedrijfswagen en aanhanger of je bent aan het werk bij klanten op locatie. Hierbij draag je bedrijfskleding die lekker zit en heb je eigen gereedschap van de zaak, dat goed werkt. Een broodtrommel hoef je niet mee te nemen want jouw lunch, die declareer je gewoon. Ben je op ons kantoor in Elst? Dan kan je aanschuiven voor de goed verzorgde lunch én staan er overal goed gevulde fruitmanden. 2 keer per jaar is er een bedrijfsuitje. De laatste keer zijn we naar een escaperoom geweest en hebben we het uitje afgesloten met een etentje. En een paar keer per jaar delen we cadeau’s uit, maar er is meer. Bij WiFi4ALL kan je rekenen op deze arbeidsvoorwaarden op basis van een 40-urige werkweek:
 • tot € 3000,00 bruto per maand;
 • 25 vakantiedagen;
 • een mobiele telefoon met abonnement. Ook voor privégebruik;
 • een laptop, inclusief bijbehorende rugzak;
 • een pensioenregeling;
 • gratis sporten met een personal trainer in onze eigen fitnesszaal. Een handdoekservice en luxe kleedkamer? Die horen er ook bij.
Op onze kosten haal jij jouw:
 • BE aanhangerrijbewijs;
 • Heftruckcertificaat;
 • Vca-certificaat. Dit certificaat heb je nodig, omdat de opdrachtgever er dan op kan vertrouwen dat de uitbestede werkzaamheden de veiligheid, gezondheid en het milieu niet in gevaar brengen.
Solliciteer nu op de vacature van WiFi monteur: Dit is ’m. Jouw nieuwe baan als WiFi monteur. Stuur een mail met je motivatie en C.V. naar Maartje Niesten, van personeelszaken: [email protected]. Wat gebeurt er na je sollicitatie:
 • je ontvangt binnen een werkdag een bevestiging in je mailbox;
 • binnen 3 werkdagen neemt Maartje contact met je op;
 • is iedereen enthousiast? Dan plannen we een afspraak in;
 • is het enthousiasme onverminderd? Dan volgt er een tweede gesprek waar je meteen al wat directe collega’s ontmoet. Zo leren wij elkaar kennen;
 • jij blij? Wij blij? Dan zet je jouw handtekening onder het contract voor onbepaalde tijd.
Welkom!  

Vacature eigenschappen

Vacature categoriejob-event

Familie en vrienden weet jou te vinden als het om WiFi of internet gaat. Jij weet niet alleen hoe belangrijk het is om een goede internetverbinding te hebben. Je regelt het ook. Wij regelen internet ...

Nieuwe collega gezocht.
WIFI4ALL als werkgever

Wij waarderen jouw inzet en kennis. Er is aandacht voor iedereen, want onze bedrijfscultuur is open en collegiaal is. We verwachten dat je zelfstandig kunt werken, maar er wel van bewust bent dat je een onderdeel bent van een team. Alleen samen kunnen wij ervoor zorgen dat onze klanten een goed ICT netwerk hebben.
Wij regelen goede bedrijfskleding voor de buitendienst en persoonlijke beschermingsmiddelen voor al onze medewerkers, die dat nodig hebben.

Lees verder