Wij organiseren even geen maandelijks job event meer, maar mocht een van de openstaande vacatures jouw aandacht trekken dan nodigen wij je vooral uit om te solliciteren.

Stuur je C.V. en motivatie naar [email protected] en wie weet zijn wij binnenkort collega’s.

JOB EVENT
1 mei van 16:00 – 20:00
Heeft een van onze vacatures jouw interesse gewekt en ben je op zoek naar meer werkgeluk?

Bezoek dan ons job event en maak vrijblijvend kennis. Je bent, met of zonder afspraak, van harte welkom om tijdens dit evenement bij ons binnen te lopen.

Iemand van HR vertelt je meer over de openstaande vacatures en nodigt je uit te vertellen waarom jij vindt dat je de geschikte kandidaat bent voor een van de openstaande functies. We maken graag kennis met jou!

De volgende vacatures zijn bij ons beschikbaar. Spreekt er een jou aan? Solliciteer dan direct of bezoek een van onze job-events.
Stil zitten tussen vier muren is niks voor jou. Je bent juist graag buiten en technisch nieuwsgierig. Van de werking van drones, access points tot grafisch bestuurbare auto’s. Je vindt alle techniek interessant. Behaal je verder goede resultaten met je MBO-3/4 opleiding Techniek en wil je praktijkervaring opdoen? Dan zoeken wij jou als stagiaire! Wat je gaat doen (en wat je daarvoor moet kunnen) Als stagiaire WiFi en camerasystemen ben je leergierig en ga je meewerken in de buitendienst. Je leert om samen te werken en te zorgen voor een werkend camerasysteem of WiFi netwerk. Je bent klant- en servicegericht, omdat je niet alleen hoort wat de klant of collega vertelt, maar ook echt luistert. Je werkt zelfstandig, denkt mee en vraagt door als je iets niet begrijpt. Je leert ondersteuning te geven bij het beheer en onderhoud van het netwerk en camerasystemen. Je mag meelopen met een ervaren monteur bij storingswerkzaamheden. En je wordt ingepland voor preventieve storingswerkzaamheden. Dat in dat je samen met een monteur +/- 2 dagen per week door het hele land accuwissels uitvoert van Mobiele Camera Units. Ben je niet onderweg, maar op kantoor dan leer je hoe je apparatuur moet programmeren en hoe besturingskasten worden samengesteld. Maar ook het doormeten van accusystemen en het klaarzetten voor de volgende rit behoren tot je takenpakket. Verder leer je hoe belangrijk het is dat de werkplaatsen, het gereedschap en werkopbouw ruimtes netjes blijven. Maar lastige uitdagingen kom je ook tegen, want defecte camera’s en draadloze zenders moeten worden onderzocht en waar mogelijk worden gerepareerd. Werken bij Adhetec en WiFi4ALL. Op ons kan je rekenen Op het industrieterrein van Elst vind je ons moderne kantoor. Jouw auto, motor of fiets parkeer je voor de deur. Kom je met openbaar vervoer? Bus 35 stopt op 4 minuten loopafstand. Eenmaal binnen vind je een luxe uitstraling met zwart stalen binnenkozijnen, mooi behang, grote planten en elektrisch verstelbare bureaus. Bij ons telt de mening van iedereen en krijg je waardering voor je inzet. Bovendien krijg je elke dag op de zaak een goed verzorgde lunch en mag je fruit pakken wanneer je daar zin in hebt. Maar ben je met een collega onderweg, dan krijgen jullie de lunchkosten vergoed. Verder krijg je bij ons een gevarieerde stage met doorlopende begeleiding en een stagevergoeding, maar bij goede stageresultaten gaan we jou na afloop wel missen. Dus na afronding van je studie maak je grote kans op een baan bij ons als Junior monteur. Op onze kosten mag je: Sporten met een personal trainer in onze eigen fitnesszaal. Echt waar. En een handdoekservice en luxe kleedkamer? Ja hoor, die horen er ook bij. Wil je bij ons op stage? Dit is ‘m. Jouw technische stageplek. Stuur een mail met je motivatie naar Maartje via [email protected]. Wat gebeurt er na je sollicitatie:
 • je ontvangt binnen een week een bevestiging in je mailbox;
 • Daarna nemen wij contact met je op;
 • is iedereen enthousiast? Dan plannen we een afspraak in;
 • is het enthousiasme onverminderd? Dan volgt er een tweede gesprek waar je meteen al wat directe collega’s ontmoet. Zo leren wij elkaar kennen;
 • jij blij? Wij blij? Dan zet je jouw handtekening onder het stagecontract voor bepaalde tijd. Welkom!

Vacature eigenschappen

Vacature categoriejob-event

Stil zitten tussen vier muren is niks voor jou. Je bent juist graag buiten en technisch nieuwsgierig. Van de werking van drones, access points tot grafisch […]

Geplaatst 2 jaar geleden
Familie en vrienden weet jou te vinden als het om WiFi of internet gaat. Jij weet niet alleen hoe belangrijk het is om een goede internetverbinding te hebben. Je regelt het ook. Wij regelen internet op locaties waar standaard oplossingen niet toereikend zijn. Help je mee? Wat je gaat doen (en wat je daarvoor moet kunnen) Werkervaring? Niet per se nodig. Wat wel nodig is, is technische handigheid en leergierigheid. Je denkt en handelt alleen maar in oplossingen. Of het nu gaat om het:
 • aanleggen van een verbinding of het vervangen van access points;
 • configureren van het WiFi-netwerk tijdens de werkvoorbereiding of de installatie van het netwerk op locatie;
 • onderhouden van internetverbindingen in Groningen of Limburg;
 • de dag vroeg starten op een camping of de dag afsluiten op een jachthaven.
Je snapt het: geen enkele werkdag en werkplek is hetzelfde. 1 ding staat wel vast: jouw 12 collega’s staan voor je klaar zodra je om hulp vraagt. Ook tijdens je storingsdienst. Die heb je 1 x per 10 weken. Dat betekent dat je voor speciale klanten 7 dagen lang buiten kantoortijd beschikbaar bent om WiFi ondersteuning te bieden wanneer dat nodig is. Werken bij WiFi4ALL. Op ons kan je rekenen Meestal ben je onderweg met de bedrijfswagen en aanhanger of je bent aan het werk bij klanten op locatie. Hierbij draag je bedrijfskleding die lekker zit en heb je eigen gereedschap van de zaak, dat goed werkt. Een broodtrommel hoef je niet mee te nemen want jouw lunch, die declareer je gewoon. Ben je op ons kantoor in Elst? Dan kan je aanschuiven voor de goed verzorgde lunch én staan er overal goed gevulde fruitmanden. 2 keer per jaar is er een bedrijfsuitje. De laatste keer zijn we naar een escaperoom geweest en hebben we het uitje afgesloten met een etentje. En een paar keer per jaar delen we cadeau’s uit, maar er is meer. Bij WiFi4ALL kan je rekenen op deze arbeidsvoorwaarden op basis van een 40-urige werkweek:
 • tot € 3000,00 bruto per maand;
 • 25 vakantiedagen;
 • een mobiele telefoon met abonnement. Ook voor privégebruik;
 • een laptop, inclusief bijbehorende rugzak;
 • een pensioenregeling;
 • gratis sporten met een personal trainer in onze eigen fitnesszaal. Een handdoekservice en luxe kleedkamer? Die horen er ook bij.
Op onze kosten haal jij jouw:
 • BE aanhangerrijbewijs;
 • Heftruckcertificaat;
 • Vca-certificaat. Dit certificaat heb je nodig, omdat de opdrachtgever er dan op kan vertrouwen dat de uitbestede werkzaamheden de veiligheid, gezondheid en het milieu niet in gevaar brengen.
Solliciteer nu op de vacature van WiFi monteur: Dit is ’m. Jouw nieuwe baan als WiFi monteur. Stuur een mail met je motivatie en C.V. naar Maartje Niesten, van personeelszaken: [email protected]. Wat gebeurt er na je sollicitatie:
 • je ontvangt binnen een werkdag een bevestiging in je mailbox;
 • binnen 3 werkdagen neemt Maartje contact met je op;
 • is iedereen enthousiast? Dan plannen we een afspraak in;
 • is het enthousiasme onverminderd? Dan volgt er een tweede gesprek waar je meteen al wat directe collega’s ontmoet. Zo leren wij elkaar kennen;
 • jij blij? Wij blij? Dan zet je jouw handtekening onder het contract voor onbepaalde tijd.
Welkom!  

Vacature eigenschappen

Vacature categoriejob-event

Familie en vrienden weet jou te vinden als het om WiFi of internet gaat. Jij weet niet alleen hoe belangrijk het is om een goede internetverbinding te hebben. Je regelt het ook. Wij regelen internet ...

Nieuwe collega gezocht.
WIFI4ALL als werkgever

Als specialist in het leveren van draadloze veilige connectiviteit, op locaties waar standaard oplossingen niet toereikend zijn, hebben wij ook zeker de focus liggen op het werkgeluk van onze medewerkers.
Wij bieden niet alleen goede bedrijfskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen aan onze werknemers, maar er is ook volop aandacht voor veiligheid op de grond en tijdens het installeren van zendmasten en antennes op daken. Een prettige werkomgeving vinden wij belangrijk. Daarom kun je op kantoor gebruik maken van een luxe werkplek, die van alle gemakken is voorzien. Maar je kunt ook je administratie bijwerken terwijl je geniet van ons dakterras.

Lees verder