We zijn weer geslaagd voor de jaarlijkse audit van ISO90001 en VCA**
15 mei 2023

Totaal onverwachts werden we een paar weken geleden gebeld met de mededeling dat we meededen in de wedstrijd voor Betuwe Onderneemt Beter 2023 – zakelijke dienstverlening.

Van de 64 genomineerden waren we blijkbaar bij de laatste 4 geëindigd. Dus werd er gevraagd of we wilden meedoen met het opnemen van een filmpje, een interview en uiteindelijk naar de prijsuitreiking wilden komen. Nou, daar hoefden wij niet lang over na te denken.

Afgelopen vrijdag, op de dag van de ondernemer, was de prijsuitreiking in de theaterkerk van Bemmel. In de categorie zakelijke dienstverlening zijn we de winnaar geworden. We vinden het echt geweldig! Maar alle genomineerden verdienen lof, want het zijn stuk voor stuk mooie ondernemingen. Ieder met zijn eigen passie en kunde.

Tijdens het interview werd er o.a. naar gevraagd hoe we duurzaam ondernemen. Door de focus op het werkgeluk staat de duurzame inzetbaarheid van de medewerkers bij ons voorop. En dat pakken we breed aan. Bij het bouwen van het pand hebben we er op gelet dat de werkplekken zo optimaal mogelijk waren door o.a. een klimaatbeheersingssysteem te installeren, maar we werken ook samen met een Personal Trainer en een Vitaliteitscoach. Werkgeluk is een breed begrip, vaak meer een gevoelskwestie dan harde feiten, maar oh zo waardevol en alleen met een zit-sta bureau bereik je dat niet.

Maar we zijn ook bewust bezig met lokaal ondernemen en daar gebruiken we ons zakelijk netwerk voor. De jury was het er unaniem over eens dat onze focus op werkgeluk en klantrelaties, waarbij informatiebeveiliging voorop staat, de doorslaggevende factor was waarom we hebben gewonnen.

Onze manier van duurzaam ondernemen wordt beloond met een 1e prijs. En dat terwijl we zelf denken dat er nog wel een paar stappen gemaakt kunnen worden. Wat een erkenning voor ons werk, en wat een geweldige beloning voor het hele team van GKS ICT Solutions, WiFi4ALL en Adhetec. Alleen ga je sneller, maar samen kom je verder.