CAMERASYSTEMEN

WiFi4ALL is bovendien ook gespecialiseerd in camerasystemen. Samen met ons zusterbedrijf, Adhetec, bieden wij elke denkbare oplossing als het gaat om beveiligingstechniek. Of het nu mobiele camerasystemen of traditionele beveiligingscamera systemen betreft, wij weten wat het beste alternatief is voor elke situatie waar camerabeveiliging nodig is. 

MOBIELE CAMERASYSTEMEN

Het WIFI4ALL mobiele netwerkcamerasysteem is autonoom en kan volledig zelfstandig functioneren voor een onbeperkte tijd. De milieuvriendelijke beveiligingscamera genereert energie uit zonnepanelen. Doordat het besturingssysteem en de camera geïntegreerd zijn, is het energieverbruik dermate laag dat het mobiele camerasysteem een jaar lang functioneert zonder tussentijds onderhoud en alleen in de wintermaanden accuwisselingen nodig heeft.  

Een sfeerbeeld van een monteur die langs het spoor onderhoud pleegt aan een mobiele cameramast.

SNEL, SLIM EN ROBUUST

Doordat het camerasysteem mobiel is, is hij dus makkelijk verplaatsbaar met een heftruck of kraan. Je hebt geen last van kabels of aansluitingen, hij werkt tenslotte autonoom. De gemiddelde installatietijd is slechts twee uur doordat de beveiligingscamera modulair opgebouwd is. Hij is demontabel in componenten van maximaal 30 kg. Door het gebruik van stelvoeten, is hij op elke ondergrond te plaatsen. Niet alleen kun je de mobiele camera op de meest lastige plekken neerzetten, maar ze zijn ook robuust, weer- en vandalismebestendig.

WERKING BEVEILINGSCAMERA

De hoogwaardige intelligente netwerkcamera’s leveren bij daglicht én in het donker perfect beeld op HD-kwaliteit. Het slimme VCA-systeem alarmeert wanneer jij dat wenst. Via een beveiligde UMTS/3G/4G/WiFi-verbinding kunnen geautoriseerde personen de beelden bekijken. Bovendien kun je de beelden beschikbaar stellen aan een grote groep gebruikers zonder in te bedden op de kwaliteit. Wij zijn gespecialiseerd in snelle en betrouwbare WiFi (of 4G)-verbindingen. Ook in het buitengebied. Bovendien wordt de data verzonden via meerdere encryptielagen, zo ben je verzekerd van een veilig transport. 

Voor uitbreiding van ons buitendienst zijn wij op zoek naar een junior collega.
WiFi4ALL - camerasystemen 4

VOEL JE VEILIG MET BEWAKINGSCAMERA’S

Wij helpen met bewakingscamera’s om ongewenste bezoekers op een afstand te houden. Deze bewakingscamera’s zijn voor binnen- en buitengebruik geschikt en geven ook bij achteraf inzoomen en nachtzicht een uitstekend beeld.

Bewakingscamerabeelden kun je overal en op elk moment van de dag via je smartphone, tablet of PC live bekijken. Wanneer en waar je ook bent, dat is wel zo makkelijk. Of er nou een bewakingscamera met 360˚ beeld nodig is of met een spreek-luister-functie, wij maken een voorstel op maat.

FLEXIBEL CAMERASYSTEEM

Onze flexibele camerasystemen zijn op vele fronten toepasbaar voor de beveiliging van mens, dier of object. Deze beveilingscamera’s werken via een eigen spanningsvoorziening. Hierdoor is hij op elke locatie te installeren. Onze flexibele camerabeveiliging werkt op basis van een eye-detector met een digitale videocamera. De combinatie van infrarood bewegingsdetector en verlichting zorgt ervoor dat de beelden zowel bij daglicht als in het donker goed zichtbaar zijn. De detector communiceert via een draadloze WiFi (of 4G) -verbinding naar een GPRS-communicatiecentrale. Deze centrale werkt via een eigen spanningsvoorziening of wordt aangesloten op het spanningsnet. De GPRS-communicatiecentrale staat in contact met een meldkamer. De centralist ontvangt videobeelden zodra de detectoren beweging signaleren. Vervolgens bepaalt de centralist of de beelden aanleiding zijn tot actie. Deze actie kan bestaan uit verifiëring van de alarmering of directe opvolging. 

WERKING FLEXIBELE CAMERA’S

Onze flexibele camera’s zijn weerbestendig. Ze hebben een detectiebereik van 12 meter. De GPRS-communicatiecentrale ondersteunt 25 draadloze detectoren met een bereik tot 100 meter. Omdat de detector via WiFi of 4G communiceert, is een betrouwbare en snelle verbinding noodzakelijk. En dat regelen wij altijd. 

ONAFHANKELIJK

De beste oplossing voor de beste prijs. Daar staan wij als onafhankelijk expert in camera- en observatiesystemen voor. Samen vullen we de wettelijke en functionele voorwaarden in en zoeken daar het systeem bij. Onze medewerkers zijn ervaren in ontwerp, installatie en onderhoud van beveiligingscamera’s en videomanagementsystemen. Wij verzorgen voor optimale beveiliging van railinfra, objecten en terreinen. 

MEER INFORMATIE?

Wil jij een snelle WiFi-verbinding? Met WiFi Buitengebied van WiFi4ALL heb je snel en veilig online bereik ongeacht de locatie. Ook in een afgelegen gebied zoals een industrieterrein, jachthaven of camping.
https://www.wifi4all.nl/wp-admin/themes.php
Snel internet nodig? Bel snel. Dan helpen we je verder.

WiFi4ALL
Industrieweg Oost 7b
6662 NE Elst (Gld)
T. 0481 – 48 30 05
E. [email protected]