REFERENTIES

Snel internet is voor onze bewoners een levensbehoefte en voor de begeleiders belangrijk om hun werk goed te kunnen doen. De verbinding via WiFi4ALL werkt uitstekend en mocht het al haperen, dan wordt het snel opgelost. Verder ondersteunt GKS ons met regulier ICT support en doordat wij via hun WinCloud werken, zijn onze gegevens veilig opgeslagen. De verbinding, het support en de WinCloud werken zoals het moet.
www.kamersmetkansen2live.nl

José Vorstenbosch

2Live

De creatieve ondernemers in de bedrijfsverzamelplaats kunnen niet zonder internet ondernemen. Dankzij de snelle draadloze verbinding van WiFi4ALL hebben zij nu altijd snel internet.
www.desmeltkroesnijmegen.nl

Wimke van den Heuvel

De Smeltkroes

Wij hebben het WiFi4ALL team geleerd om veilig te klimmen op hoogte en WiFi4ALL levert ons snel internet. Gewoon kwaliteit daar waar het nodig is.
www.dehoogwerker.nl

Edwin de Geus

De Hoogwerker

Bij ons ons op kantoor was de WiFi traag en slecht totdat WiFi4ALL die dienst ging regelen. Sindsdien is daar altijd en overal in het pand snel internet.
www.mattijssen.com

Harry Mattijssen

Harry Mattijssen

Op mijn vorige en huidige locatie was een internetaansluiting via een kabel niet mogelijk. Gelukkig hielp WiFi4ALL mij met een draadloze verbinding die niet alleen snel is, maar ook betaalbaar. www.layhgo.com

Eric van de Pas

Layhgo

Niet alleen de internetverbinding van WiFi4ALL is snel, maar ook de doorlooptijd van aanvraag tot aansluiting.
www.4petholding.nl

Machiel Jeurissen

4Pet Holding

WiFi4ALL had binnen 2 uur na aanvraag een snelle internetverbinding geleverd. Het was echt perfect om zo snel weer online te zijn.
www.estg-zonnepanelen.nl

Klaas Galama

ESTG

WiFi4ALL heeft met spoed voor ons op een tijdelijke locatie een snelle internetverbinding geleverd. Het was de perfecte oplossing voor onze internet- communicatie.
www.kplusv.nl

Simon Romijn

KplusV

Wij zijn erg tevreden over het draadloze netwerk van WiFi4ALL
www.de-waay.nl

Sepp Willemsen

Camping de Waay

Optimaal verbinden op het mooiste tennispark van Nederland
www.tvbeekhuizen.nl

Danielle Leeflang

Tennisvereniging Beekhuizen

MEER INFORMATIE?

Wil jij een snelle WiFi-verbinding? Met WiFi Buitengebied van WiFi4ALL heb je snel en veilig online bereik ongeacht de locatie. Ook in een afgelegen gebied zoals een industrieterrein, jachthaven of camping.

Snel internet? Snel bellen. Dan helpen we je snel verder.

WiFi4ALL
Industrieweg Oost 7b
6662 NE Elst (Gld)
T. 0481 – 48 30 05
E. [email protected]