Een optimaal binnenklimaat verhoogt de productiviteit van jouw medewerkers

Slimme meters vertellen meer. Daarom verkopen wij aansluitend op onze dienstverlening speciale draadloze sensoren. Deze sensoren meten het CO2-gehalte, de temperatuur en de relatieve luchtvochtigheid. Hierdoor weet je altijd precies hoe het eraan toe is met de luchtkwaliteit op locatie, en kun je hiernaar handelen. Want slechte luchtkwaliteit zorgt voor klachten zoals een verminderde focus en hoofdpijn. Daarnaast zijn sommige locaties gebonden aan regels wat betreft de luchtkwaliteit.

 

Krijg helder inzicht in de luchtkwaliteit

De eerste stap is het uitvoeren van een uitgebreide risico-inventarisatie en evaluatieonderzoek. Hierdoor weten we zeker dat de klachten van de medewerkers ook daadwerkelijk worden veroorzaakt door de lucht- en ruimtetemperatuur. Als resultaat hiervan kunnen we aantonen waar de problemen precies door ontstaan. Daarna regelen we advies hoe de temperatuur en ventilatie kan worden aangepast om de luchtkwaliteit zo optimaal mogelijk te krijgen.

WiFi4ALL - klimaatcontrole 1
Een sfeerbeeld van een apparaat wat voor klimaatcontrole wordt gebruikt.

Voorkom productbederf met slimme sensoren in mobiele koelingen en koelopslagplaatsen

De slimme sensoren kunnen niet alleen in bedrijfspanden gebruikt worden, maar ze bieden ook een effectieve oplossing voor het monitoren van de koelhaltemperatuur, vooral tijdens laad- en losactiviteiten en ontdooiperiodes. Het systeem, gecertificeerd volgens de HKZ-norm, zorgt voor nauwkeurige registratie en monitoring van de temperatuur in overeenstemming met de wettelijke normen.

 

In mobiele koelingen, vaak buiten het vaste bedrade koelingssysteem en onderhoudsplannen van leveranciers, bieden Aranet-sensoren van WiFi4ALL een oplossing. Hiermee wordt handmatige registratie overbodig en blijft de temperatuur goed beheerd.

 

De Aranet temperatuursensoren zijn ook van onschatbare waarde voor supermarkten, waarschuwend voor ongunstige temperaturen in actiekoelvitrines, waardoor productbederf wordt voorkomen en omzet behouden blijft. De sensoren bieden een gestructureerde en wettelijk conforme registratie, zijn eenvoudig te installeren en kunnen naadloos in bestaande omgevingen worden geïntegreerd. Voor meer informatie over temperatuursensoren nodigt WiFi4ALL geïnteresseerden uit om contact op te nemen voor uitgebreide details.

 

MEER INFORMATIE?

Is de klimaatbeheersing op school of in het bedrijfspand instabiel? De oorzaak kan vele redenen hebben. We bekijken de situatie, voeren diagnostische metingen uit en komen met de oplossing. Snel en betaalbaar.

Wil je een Co2 test? Bellen!

WiFi4ALL
Industrieweg Oost 7b
6662 NE Elst (Gld)
T. 0481 – 48 30 05
E. [email protected]