MULTIPOINT VERBINDING

Wanneer het niet mogelijk is om een kabel te leggen, biedt een straalverbinding uitkomst voor het creëren van een online netwerk. De point-to-point verbinding komt tot stand via een straalverbinding.

HOE WERKT EEN MULTIPOINT VERBINDING

Binnen een begrensd gebied verbind je meerdere bedrijven of vestigingen aan elkaar. Op één gebouw plaats je een multipoint zender en op de andere gebouwen een antenne voor ontvangen en verzenden. Op deze wijze koppel je meerdere punten aan elkaar en ontstaat een online netwerk. Een multipoint verbinding is een ideale oplossing voor kleine dorpen in een afgelegen gebied, industrieterreinen, scholen (met meerdere vestigingen in de buurt) of recreatieterreinen zoals een dierentuin of pretpark met meerdere kassa-units en waarbij bezoekers gebruik willen maken van gratis WiFi. Ook voor één- of meerdaagse evenementen is dit een ideale oplossing. Een bezoeker die online kan, is een blije bezoeker.  

WiFi4ALL regelt internet via multipoint verbinding
WiFi4ALL regelt internet via multipoint verbinding

SNEL EN BETROUWBAAR

De multipoint verbinding komt tot stand via een stabiel en veilig netwerk met meerdere encryptielagen. Onze medewerkers zijn bouwkundig én technisch onderlegd. Dat betekent dat we snel kunnen schakelen. Wij zorgen voor de montage van de zender en antennes en sluiten vervolgens bij alle punten de apparatuur op het netwerk aan. Wij werken met vaste leveranciers: Radwin, Ceragon en SAF voor antennes en Intracom Telecom voor antennes en zenders. Dit betekent gegarandeerde kwaliteit.

KOSTEN MULTIPOINT VERBINDING

De kosten voor de multipoint verbinding zijn onder meer afhankelijk van het aantal aan te sluiten punten. Het is in ieder geval een goedkopere oplossing dan het aanleggen van glasvezel. Bovendien bespaar je op abonnementskosten: voor internet en telefonie sluit één partij het abonnement af waarvan de rest gebruik kan maken. Een back up in de cloud is bovendien ook niet meer nodig. We vertellen je er graag meer over.  

Multipoint goedkoper dan aanleggen van glasvezel.

MEER INFORMATIE?

Wil je weten of een mulitpoint verbinding de beste en meest voordelige oplossing voor jou is voor het verkrijgen van snel internet? Wij komen graag langs om de situatie te bekijken.

Niet alleen zijn onze verbindingen snel. Wij ook. Een afspraak is zo gemaakt.

WiFi4ALL
Einsteinweg 25
6662 PW Elst (Gld)
T. 0481 – 48 30 05
E. [email protected]