24/7 Support bij problemen

Een goede verbinding, overal en altijd. Dat is onze belofte. Wij zijn experts op het gebied van internet, en hebben daarom een oplossing voor alle problemen. Daarom kun je bij ons kiezen voor een abonnement met 24/7 toegang tot support.

Help! Mijn WiFi werkt niet

WiFi4ALL Support is, indien gewenst, 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar. Wij kunnen vanachter ons bureau echter niet altijd zien wat er aan de hand is. Via een diagnostische meting kijken we zowel indoor als outdoor wat het probleem is. Vervolgens komen we met een oplossing. We hebben al het materiaal, zoals antennes, zendmasten, routers en bekabeling op voorraad liggen. We zijn hierdoor niet afhankelijk van de voorraad van de leverancier en kunnen dus snel handelen.

Overal en altijd WiFi. Met WiFi4ALL ben je online.
WiF4ALL - support 2

Altijd een oplossing

Wij zijn 100% selfsupporting. Dat wil zeggen dat we niet alleen al het materiaal in huis hebben, maar ook de kennis. Onze medewerkers hebben een bouwkundige én technische achtergrond. We achterhalen zelf waarom de verbinding niet werkt en lossen dit op. Soms kunnen we dit doen door op afstand je computer over te nemen, en soms is er echt iets aan de hand met de apparatuur. Dan komen we dat op locatie oplossen. We kunnen je dus altijd helpen. Met een oplossing die past bij je budget. Je kunt bij ons kopen (zo nodig in termijnen), huren of leasen. Je schaft bij ons geen onnodige apparatuur of infrastructuur aan, je krijgt een goed werkende oplossing die bovendien betaalbaar is. Support is bij ons dus echt support.

MEER INFORMATIE?

Van een WiFi-verbinding die niet of traag werkt, word je niet blij. Ook niet als glasvezel niet mogelijk of te duur is. Wij willen iedereen snel internet bieden. Betaalbaar. Ook jou. Meer weten?

Bel onze experts op Support. Zij kunnen je altijd helpen!

WiFi4ALL
Industrieweg Oost 7b
6662 NE Elst (Gld)
T. 0481 – 48 30 05
E. [email protected]