WIFI SOCIAL

Het gebruik van Wifi in en op openbare gelegenheden zoals een winkel, café, hotel of camping is niet meer weg te denken uit onze dagelijkse routine. Even e-mail checken, een WhatsAppje naar een vriend sturen, de krant lezen of zelfs films kijken; we vinden het heel normaal dat dat overal kan. Gratis welteverstaan. Je kunt voor deze service iets terugvragen via de Wifi Social ‘I like internet’ tool. Een uitgekiende tool voor marketingdoeleinden.

HOE WERKT DE ‘I LIKE INTERNET’-TOOL?

Als ondernemer in de leisuresector bied je gasten alle comfort, dus ook gratis WiFi. Wist je dat dit ook een slimme manier is om aan adressen van je gasten of bezoekers te komen? Met de WiFi4ALL ‘I like internet’ tool breid je snel je adressenbestand uit. Voordat gasten op je gratis WiFinetwerk kunnen, zijn ze verplicht eerst een like op je Facebookpagina te geven of hun e-mailadres achter te laten. Je kunt de tool instellen hoe je wenst: elke keer dat ze online willen, na een bepaalde periode of eenmalig de handeling uitvoeren. Laat je elke keer het e-mailadres opgegeven dan zie je hoe vaak iemand aanwezig is. Echter kan dit ook tot irritatie leiden. Een goede balans vinden is hierbij belangrijk. De duur van de WiFi Social bepaal je zelf. Je sluit een abonnement af voor de periode die jij wilt. Deze tool is daardoor ook uitermate geschikt voor eendaagse evenementen.

Gratis WiFi via "WiFi Social"
WiFi Social als marketing tool

WIFI SOCIAL ALS MARKETING TOOL

Met de WiFi-likeservice WiFi Social verzamel je e-mailadressen en likes. Je kunt daarna gericht marketingacties uitvoeren op je bezoekers voor een volgend evenement of aangelegenheid. Een gast bedanken voor zijn komst na een bezoek of het sturen van een kortingsbon voor de volgende aankoop of bezoek levert gegarandeerd een glimlach op. Het WiFi-netwerk is zo niet alleen een noodzakelijk kwaad maar brengt ook nog eens iets op. Een waardevol instrument voor de marketingafdeling.
Wil je meer weten over de mogelijkheden van WiFi Social? Neem dan contact op met onze experts. Zij vertellen er met plezier meer over.

MEER INFORMATIE?

Wil je handig gebruik maken van je gratis WiFi-netwerk voor het opbouwen van je adressenbestand? Dan is WiFi Social de slimme marketingtool voor jou.

Benieuwd wat we kunnen betekenen? Neem dan contact op.

WiFi4ALL
Einsteinweg 25
6662 PW Elst (Gld)
T. 0481 – 48 30 05
E. [email protected]